eMZet1979 Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Wystawa w Krakowie z akcentami męskimi http://mnk.pl/wystawy/modna-i-juz-moda-w-prl-u 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Dziękuję za informację. Akurat jestem weekendowo w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 9 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Dziękuję za informację. Akurat jestem weekendowo w Krakowie Niestety mężczyźni zostali "olani", ale wystawa i tak ciekawa.Tak na marginesie - kto ma prawa do marki "moda polska"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Istnieje nadal spółka Moda Polska i ona jest właścicielem marki i znaku firmowego -jaskółki z czerwona kropka. Pochwale się ze rowniez mam skromny udział w tej wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 10 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Istnieje nadal spółka Moda Polska i ona jest właścicielem marki i znaku firmowego -jaskółki z czerwona kropka. Pochwale się ze rowniez mam skromny udział w tej wystawie. Szukałem w KRS: https://ems.ms.gov.pl/krs/wyszukiwaniepodmiotu?t:lb=t i zidentyfikowałem m.in. spółki "Moda Polska" Przedsiębiorstwo Państwowe w upadłości i kilka spółek "Moda Polska" z różnymi dodatkowymi członami w nazwie z Wrocławia, ale wątpię, że to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 To jest Moda Polska Przedsiębiorstwo Państwowe w upadłości oni maja prawo do nazwy i logo . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 10 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 To jest Moda Polska Przedsiębiorstwo Państwowe w upadłości oni maja prawo do nazwy i logo . Pozdrawiam A to OK. Ciekawe czy reaktywowana marka miałaby szanse, czy też młode pokolenie to już Zara, Reserved, Bershka, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Pewnie, że by miała. Reaktywowano ostatnio Teleranek i Sondę. Czemu nie "modę polską" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi