marbej Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Witam, Wczoraj akurat przechodziłem ul. Robotniczą i na rogu tej ulicy oraz ul. Kosińskiego (wejście od ul. Robotniczej) zauważyłem taki szyld: Edward Szamrej. Szewc. Obuwie Miarowe. Obuwie ortopedyczne. tel.: 693-160-316 Dzwoniłem. Z głosu oceniam wiek pana na około 60 lat. Faktycznie może zrobić buty na zmówienie. Derby, Oxfordy i co tam jeszcze. Najlepiej przynieść coś na wzór. Czy ktoś zna może tego pana i orientuje się jakiej jakości wykonuje obuwie? Cena bardzo konkurencyjna, do tych spotykanych w Warszawie Skórzane, niestety nie pytałem na jakiej podeszwie 500 PLN -- Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 Witam, Wczoraj akurat przechodziłem ul. Robotniczą i na rogu tej ulicy oraz ul. Kosińskiego (wejście od ul. Robotniczej) zauważyłem taki szyld: Edward Szamrej. Szewc. Obuwie Miarowe. Obuwie ortopedyczne. tel.: 693-160-316 Dzwoniłem. Z głosu oceniam wiek pana na około 60 lat. Faktycznie może zrobić buty na zmówienie. Derby, Oxfordy i co tam jeszcze. Najlepiej przynieść coś na wzór. Czy ktoś zna może tego pana i orientuje się jakiej jakości wykonuje obuwie? Cena bardzo konkurencyjna, do tych spotykanych w Warszawie Skórzane, niestety nie pytałem na jakiej podeszwie 500 PLN -- Pozdrawiam, Marcin Czy ktoś może skorzystał z usług tego zakładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 Słyszałem o nim, ale nigdy nie byłem w pracowni. Z tego co wiem, buty są klejone, a wykończenie jest na poziomie Duranca. Chętnie obejrzałbym te buty na żywo. Prosiłbym osoby z Poznania o zdjęcia - najlepiej podeszwy oraz ujęcia wnętrza cholewki z różnych kątów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi