Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. p_b Napisano 21 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Przedwczoraj miałem przyjemność odwiedzić i zwiedzić fabrykę Crossville Fabric w mieście Tome, w Chile. Należy ona do grupy Holland&Sherry i produkuje tkaniny przede wszystkim na rynek amerykański. Niestety, nie mogę zamieścić relacji ze zwiedzania fabryki bez uprzedniej zgody 'centrali' Holland&Sherry, dodaję jednak wątek ze względu na działający przy fabryce sklep sprzedający tkaniny produkowane na miejscu. Wybór nie jest przesadnie duży, ale kilka perełek można trafić (oczywiście jeżeli jest się przy okazji na miejscu, bo przesyłka z Chile jest raczej średnio opłacalną opcją). Większość tkanin to gramatura 300 i niżej, ale są też grubsze flanele. Ja osobiście opuściłem sklep z około trzydziestoma metrami tkanin. Poza tkaninami garniturowymi można zakupić również tkaniny do wnętrz, szale i gotowe garnitury. Kilka zdjęć ze sklepu i otoczenia poniżej. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 szczęściarz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi