wojvv Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Przy okazji dzisiejszej wycieczki do centrum handlowego MODO miałem okazję odwiedzić jeden z trzech warszawskich sklepów stacjonarnych f-my EM Group (www.eleganckimezczyzna.pl). Zwraca uwagę olbrzymi wybór krawatów, poszetek, fularów, szelek, spinek, itd, itp., które co prawda reprezentują raczej "entry level" ale mogą być b. dobre np. dla młodych studniówkowiczów, którzy zaczynają swoją przygodę z męską elegancją. Kilka ciekawych elementów oferty, na które zwróciłem uwagę: - 6 rodzajów spinek do kołnierzyka (do tej pory były chyba tylko dostępne u Szarmanta?) - duży wybór bawełnianych fularów - knity jedwabne i z tworzyw sztucznych - całe morze poszetek (niestety większość z nich jest z mikrofibry) - ładne szelki w ciekawych wzorach (gumowo-skórzane, zapinane na zatrzaski) - możliwość skomponowania zestawów prezentowych składających się z poszetki, spinek do mankietów i krawata umieszczonych w ładnym drewnianym pudełku. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 W sklepie w podziemiach Dworca Centralnego też można co nieco wygrzebać, ale jak kiedyś tu o tym napisałem, to zostałem zrównany z ziemią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi