waski Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nadszedł czas na zaległą prezentację garnituru, który odebrałem, a właściwie dotarł pocztą w październiku br., a który wielokrotnie występował w wątku cmdns. Materiał to frontier Harrison of Edinburgh kupiony jakiś czas temu na forumowym bazarku od kolegi Kyle'a, podszewka - cupro, guziki - orzech corozo. W zasadzie nie ma o czym się rozpisywać, bo garnitur jest kopią prezentowanego wcześniej popielatego. Współpraca w Panem Zbyszkiem jak zawsze rewelacyjna. 5 Cytuj
waski Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 I tradycyjnie kilka detali. 3 Cytuj
Kyle Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nie myślałeś też o kamizelce (materiału było ze 4m)? W marynarce trochę brakuje "okien", nie da się bardziej talii zaznaczyć? Cytuj
waski Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Tak, równe 4m. Jakoś nie mogę się przekonać do kamizelki i wybrałem drugą parę spodni. Co do okien cóż, ciężko, krzywy jestem a i brzuchol też już wyhodowałem, więc krawiec zrobił co mógł. Tak przynajmniej uważam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi