Tandzio Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 Jak najbardziej jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Czy spotkanie jest aktualne? jeśli tak to piątek czy sobota? Jest spora szansa, że będę mógł przyjechać, ale potrzebuję informacji nieco wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 28 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Czy spotkanie jest aktualne? jeśli tak to piątek czy sobota? Jest spora szansa, że będę mógł przyjechać, ale potrzebuję informacji nieco wcześniej Tak spotkanie aktualne Sobota 7 listopada Sopot. Lokal jeszcze do ustalenia ale jeśli nie zmieni się liczba uczestników pozostaje klubokawiarnia Cafe Kultura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 2 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Spotkanie forumowe odbędzie się 7 listopada o godzinie 17:00 w klubokawiarni Cafe Kultura w Sopocie. Serdecznie wszystkich zapraszam. Jednocześnie proszę o potwierdzenie obecności! (muszę zarezerwować odpowiednią przestrzeń dla naszego grona) Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Ja będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Postaram się na chwilę wpaść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tandzio Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Niestety, jestem cały weekend poza Trójmiastem. Odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Przepraszam Panowie, ale na 90% nie będzie mnie w sobotę w Trójmieście. Gdyby moje plany uległy zmianie, dam znać, albo po prostu się pojawię w nadziei, że znajdzie się dla mnie miejsce Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 Będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 5 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 Do zobaczenia w sobotę kto jeszcze zapowiada swoją obecność? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Będę, mogę być trochę spóźniony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Dziękuję koledzy za spotkanie, miło było was poznać na żywo. Ja wróciłem do domu dopiero dzisiaj o 5.30 i dopiero wstałem Kto nie był niech żałuje, a w zasadzie to niech przyjdzie na następne spotkanie, bo jest koncepcja spotkań cyklicznych. Specjalne podziękowania dla partnerów stowarzyszenia za miłą niespodziankę. Do wyboru do koloru z lampą, bez lampy, z miną, bez miny spotkanie.zip 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Również dziękuję za miłe spotkanie, mimo wielu obaw frekwencja dopisała na tyle, że spotkanie przenieśliśmy do sopockiego Spatifu. Tak jak wspomniał Robert powyżej, mamy nadzieję, że to początek cyklicznej serii spotkań forumowiczów z Trójmiasta. O nowych spotkaniach więcej informacji wkrótce ps. specjalne podziękowania dla zarządu stowarzyszenia oraz partnerów stowarzyszenia za drobne upominki. Pozdrawiam i do zobaczenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 20 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Zapraszam do nowego wątku o III spotkaniu forumowym! https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4086-iii-spotkanie-forumowicz%C3%B3w-tr%C3%B3jmiasto-i-okolice-grudzie%C5%84-2015-r/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi