Koval Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Aż dziwne, że do tej pory nie powstał na forum oddzielny wątek na temat skuterów. Zainspirowany dwoma modelami, które mnie osobiście 'wyrwały z brogsów', postanowiłem nadrobić te zaległości. Na tym to Batman mógłby po bułki jeździć (gdyby nie miał Alfreda) Vespa 946 A ten jakby przez kowala (nomen omen) robiony, ale cóż więcej trzeba... Honda Zoomer A czy Panowie kojarzycie jakieś inne, 'takie brzydkie, że aż ładne maleństwa'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Ta Vespa 946 to limitka od Armaniego z ceną jak mały samochód z salonu. Ja swego czasu prawie kupiłem Yamahe Majesty, ale koniec końców powstrzymała mnie perspektywa składowania tego w zimę na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Ja przepadam, za dojrzałymi modelami... Vespy Niestety z uwagi na sporą odległość do codziennego pokonywania, nie przemogłem się z zakupem. Natomiast jeśli mieszkałbym w "aglomeracji", to bez żalu porzuciłbym na okres wakacyjny "4 kółka". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Vespa jest rewelacja do poruszania się po mieście i dobrze czlowiek wygląda na niej w garniturze . Poniżej Vespa uzbrojona poprzez Armaniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Vespa i ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 O to, to; dzięki Michał - wiedziałem, że coś mi 'umkło'! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Ja oprócz kultowej Vespy zawsze podziwiałem Suzuki Burgman. Szczególnie 650. Taka skuterowa klasa premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi