Stormont Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Mam szeroką stopę. W Linz/Boston od Prime Shoes noszę 9.5, w szerokich Berwickach 9. Pomyślałem, że wypróbuję Wasze buty. Po komentarzach nie do końca byłem pewien, czy będą pasować i jaki rozmiar wybrać. Zamówiłem 9.5, mam nadzieję, że dobrze wybrałem. Edit: 9.5 jest luźnawe na długość, ale wcale nie na szerokość. Zostanę przy tym rozmiarze, w razie dyskomfortu dokleję zapiętki. Pianka rzeczywiście sprawia, że wrażenie chodzenia jest nieco dziwne, ale ja ze względu na fizyczne anomalie z radością przywitałem tę airmaxowość tych butów. But prezentuje się ładnie, solidnie, inaczej niż te, które posiadałem dotychczas. Generalnie b. ok, chociaż do pełni szczęścia brakuje mi dopasowania jak w najszerszym w linzach ps/najszerszym kopycie berwicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi