marbej Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Witam, Idąc dziś do krawca po drodze zauważyłem coś takiego jak Lord And Lady. Na oknie, czy drzwiach napis: bespoke. Skuszony tym napisem wszedłem. Czy ktoś z Was był tam już może? Korzystał ktoś z ich usług? Mnie osobiście obsługa odrzuciła od ewentualnego skorzystania. Rzekłbym typowe panie ekspedientki, które mają za zadanie chyba tylko ładnie wyglądać (choć to rzecz gustu), bo jakie bym pytanie nie zadał to dało się zauważyć grymas na twarzy w stylu: "he?". Niemniej jednak udało mi się wyciągnąć parę informacji używając np. zamiast słowa canvas, czy płótno słowa fizelina Ceny jak u pana Henryka Krupy. Zaczynają się od 1.500 PLN i w górę za garnitur. Ja bym wybrał pana Krupę Skoro ceny te same, a firma bez tradycji, a u pana Krupy i tradycja i klimat i zupełnie inne nastawienie do klienta Marynarki robią klejone. Duży wybór materiałów - cały stół zawalony różnymi próbnikami z materiałami. Nie mając już ochoty na dalszą rozmowę z Panią, spytałem tylko czy mają stronę www i wyszedłem. Ich www to http://www.lordandlady.pl/. Szyją chyba wszystko tj. garnitury, spodnie, marynarki, koszule, płaszcze. Na swojej stronie piszą, że tkaniny jakie oferują to najwyższa półka światowa, czyli BATEMAN OGDEN & CO LTD. Tutaj pozwolę sobie zapytać Was, bardziej obytych Kolegów, czy faktycznie to taka ekstra tkanina? -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Co do tkanin, to na pewno nie są one takie super, ale raczej zaliczają się do lepszych, z tego, co wiem. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 viewtopic.php?f=1&t=742&p=14837&hilit=bateman#p14837 viewtopic.php?f=2&t=456&start=40 Oraz szeroko w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=433 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi