lucek091 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 Witam Ze względu na to, że nie da się na mnie dopasować rozmiarem żadnego garnituru (wąska talia, rozbudowane barki i uda) to zdecydowałem się na szycie garnituru. Google zwraca bardzo dużo wyników, a wolałbym kogoś sprawdzonego, poleconego. Interesuje mnie rejon trójmiasta i załóżmy promień 100 km od trójmiasta. Moglibyście kogoś polecić? Kompletnie nie znam się na garniturach więc byłoby fajnie gdyby ta druga osoba sie znała I jeszcze pytanie: na kwotę jakiego rzędu powinienem się przygotować? Cytuj
Machiavelli Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 W tym temacie powinieneś znaleźć wszystkie interesujące Cię informacje: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/164-tr%C3%B3jmiasto-gdynia-sopot-gda%C5%84sk-przewodnik-miejski/ Cytuj
flpx Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 Polecam zakład pana Stenki w Żukowie. Zależy co sobie życzysz, ale z tego co pamiętam ok. 2 tys. zł z materiałem. No i poproś o szycie na płótnie, bo w trójmieście standardem jest klejonka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi