yojimbo Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Przepraszam jeśli zbieram w jeden wątek dwa pytania. Jeśli to nie problem, chciałbym Was zapytać: 1. Chciałbym odświeżyć po roku noszenia mój garnitur bespoke. Nie ma żadnych niepokojących zanieczyszczeń, ale boje się oddawać go do zwykłej pralni. Czy macie jakieś sprawdzone adresy? 2. Chciałbym skrócić nogawki w moich jeansach. Podobny problem: chciałbym oddać je w dobre ręce, bo wiem ze przy skracaniu jeansów należy z szacunkiem podchodzić do ich wykończenia w nogawce. Czy któryś z naszych krawców orientuje się w temacie jeansów? Pozdrawiam i dziękuję Wam za sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 A w jakim mieście? Czy szukałeś tutaj oraz tutaj? Jeżeli nie chcesz oddawać do pralni polecanych w tych wątkach proponuję żebyś zadzwonił do swojego krawca i zapytał o polecane przez niego pralnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yojimbo Napisano 28 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Osz! Gamoń ze mnie ze nie wpisałem miasta. Chodzi o Warszawę. Dziękuję za linki. Chyba rzeczywiście w sprawie jeansów podpytać krawca. Chyba ze ktoś ma sprawdzony adres? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Krawca podpytają tez w sprawie pralni, on ma najlepsza wiedzę z czego jest garnitur i jak delikatnego traktowania wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Na forum są już wątki poświęcone zarówno pralni, jak i poprawek krawieckich. Proszę na przyszłość używać wyszukiwarki. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi