gawel Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Prawy dolny róg ekranu, a i pewnie przy rejestracji trzeba odkliknąć (mogę nie pamiętać, czwarty rok leci). Oddaję się lekturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 A jak się zachowujesz w przypadku ignorancji np. przejawiającej się tym, że ktoś wpada na forum i nie zapoznaje się należycie z jego regulaminem? Podpowiedź: zob. pkt IV.5 regulaminu tegoż forum. Jeden z administratorów po skasowaniu mojego wcześniejszego tematu powiedział mi, że wystarczy mi 20 postów. Więc Really Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Jeden z administratorów po skasowaniu mojego wcześniejszego tematu powiedział mi, że wystarczy mi 20 postów. Więc Really Sorry. Więc faktycznie szybko popełniłeś 20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi