lamazi Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Szanowni Koledzy, Czy spotkał się ktoś z marką Marvin&Co? Myslę o zakupie tych butów: http://www.sarenza.pl/marvin-co-parkland-s795169-p0000071794 Czy ktoś może mi doradzić, czy to dobry zakup w tej cenie ? Dziękuję i pozdrawiam Maciek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MH_fan Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Myślę że kupienie butów z Gordon&Bros będzie lepszą lokatą kapitału. Ja bym zdecydowanie dał sobie spokój z tymi butami na Twoim miejscu, jest w nich coś że wyglądają tak jak każde inne buty spotkane na ulicy (fason, linia bo o kopycie ciężko tu chyba mówić) a nie jak klasowe i wyróżniające się klasyczne buty. Co do materiałów to też podejrzewam że słabizna. Poszukaj wcześniej wspomnianych G&B chociażby model Levet na Zalando, ostatnio była jakaś promocja i były chyba nawet tańsze niż te co wkleiłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamazi Posted April 3, 2014 Author Report Share Posted April 3, 2014 Dziękuję za odpowiedź. Rozważę zmianę na ten model G&B. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattaman Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Jakby ktoś chciał te buty obejrzeć na żywo w Wawie, to ja mam jedną parę. Ewentualnie jakby ktoś jakichś fotek potrzebował, to również służę. Były to moje pierwsze buty inne niż trampki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattaman Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Masz na myśli Warszawę, tak? Tak, Warszawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts