lamazi Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Szanowni Koledzy, Czy spotkał się ktoś z marką Marvin&Co? Myslę o zakupie tych butów: http://www.sarenza.pl/marvin-co-parkland-s795169-p0000071794 Czy ktoś może mi doradzić, czy to dobry zakup w tej cenie ? Dziękuję i pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Myślę że kupienie butów z Gordon&Bros będzie lepszą lokatą kapitału. Ja bym zdecydowanie dał sobie spokój z tymi butami na Twoim miejscu, jest w nich coś że wyglądają tak jak każde inne buty spotkane na ulicy (fason, linia bo o kopycie ciężko tu chyba mówić) a nie jak klasowe i wyróżniające się klasyczne buty. Co do materiałów to też podejrzewam że słabizna. Poszukaj wcześniej wspomnianych G&B chociażby model Levet na Zalando, ostatnio była jakaś promocja i były chyba nawet tańsze niż te co wkleiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamazi Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Dziękuję za odpowiedź. Rozważę zmianę na ten model G&B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rattaman Napisano 25 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2014 Jakby ktoś chciał te buty obejrzeć na żywo w Wawie, to ja mam jedną parę. Ewentualnie jakby ktoś jakichś fotek potrzebował, to również służę. Były to moje pierwsze buty inne niż trampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rattaman Napisano 25 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2014 Masz na myśli Warszawę, tak? Tak, Warszawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi