cergi Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Gratuluje! Mosze genialny krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Ja również serdecznie dziękuję za wyróżnienie mnie w konkursie, jednocześnie gratuluję współnagrodzonym kolegom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Gratulacje dla wyróżnionych, nie zapomnijcie pochwalić się na forum nagrodami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Dotarła do mnie otrzymana w konkursie nagroda, zdecydowałem sie na model wykonany z jedwabiu marzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi