adwa Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 No ja uparcie szedłem w temat rękawa Z plecami to zgadzam się, że ramię opada, krawiec powinien to skorygować na samym początku, bo ramiona to absolutna podstawa przy korygowaniu reszty. Szczególnie wyrównanie różnicy w ramionach, skoro i tak już tam jest kilo waty. I jak znam zycie bedzie te ramiona korygowal po kazdej przymiarce bo niestety w naszym kraju ludzie albo bardzo duzo pracuja, albo nagle maja duuzo wolnego:) To powoduje, ze i plecy sie zmieniaja do tego stopnia, ze z miesiaca na miesiac, powstaje falda (poznanska) o dosc widocznych rozmiarach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 28 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Garnitur odebrany. Foty pewnie będą w weekend. Zdecydowałem się na doszycie do garnituru dwurzędowej kamizelki z racji tego, że "nadkupiłem" trochę materiału. Dzięki Koledzy za rady - garniak wydaje się być w porządku. Ocenicie jak zobaczycie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsajm Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Garnitur odebrany. Foty pewnie będą w weekend. Zdecydowałem się na doszycie do garnituru dwurzędowej kamizelki z racji tego, że "nadkupiłem" trochę materiału. Dzięki Koledzy za rady - garniak wydaje się być w porządku. Ocenicie jak zobaczycie. Pozdrawiam. Jako, że sam jestem zainteresowany usługami pana Basia, czekam z niecierpliwością na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Dwuletni już garnitur - trzyma się nieźle, ale czas pomyśleć o kolejnym granatowym: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 A gdzie broda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Stosuję interwały - raz jest, raz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Przepraszam, czy przypiął Pan szpilką poszetkę do brustaszy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Tak, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi