Parmigiano Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Dziękuję także za wyróżnienie i oczywiście za możliwość dobrej zabawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Przyłączam się do serdecznych gratulacji! ...i z niecierpliwością czekamy na inne konkursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Koledzy, Jury w składzie: Michał Karlak (właściciel marki Dignito http://www.dignito.pl) Kamil (Stowarzyszenie BwB) Damiance (Stowarzyszenie BwB), wyłoniło zwycięzców konkursu Gentleman w podróży czyli niezbędnik stylowego mężczyzny Nagrody w Konkursie: bony upominkowe o łącznej wartości 600zł, odpowiednio za: I miejsce – bon o wartości 250 PLN II miejsce – bon o wartości 200 PLN III miejsce – bon o wartości 150 PLN zostały przyznane Kolegom: PARMIGIANO - I miejsce ARSEN - II miejsce BCZYN - III miejsce Gratulacje !!! Ze swojej strony chciałem podziękować wszystkim za udział w konkursie i zgłoszenie tak wielu świetnych prac. Zwycięzcom gratuluję i oczywiście zapraszam po odbiór nagród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 To był bardzo fajny konkurs i z przyjemnością oglądałem niemal każdą propozycję. Tym większa była moja radość, że szanowne jury wybrało te prace, które i mnie najbardziej przypadły do gustu. Numer jeden bezkonkurencyjny. Complimenti mister Parmigiano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 Bardzo wyrównany poziom, świetne zestawy. Najszczersze gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi