Sel Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Dzisiaj przetarły mi się buty Kazar, u szewca usłyszałem że są po prostu źle wykonane/zaprojektowane. Szlag mnie trafił i w końcu przemogłem się do decyzji zakupu porządnych butów, myślałem o klasycznych butach z Gordon&Bros, jednak jestem z grona osób które lubią podotykać, przymierzyć przed zakupem stąd zacząłem szukać sklepów stacjonarnych na dolnym śląsku. Jedyne co znalazłem to: http://nord-shoes.pl/pl/index.html Jednak o tym producencie nigdy nie słyszałem, a niektóre z ich butów wyglądają na niezłe koszmarki. Ktoś zna jakiś naprawdę sensowny sklep obuwniczy we wrocławiu ? Cytuj
ChMR Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Emanuel Berg na lotnisku, mają zawsze kilka modeli C&J Cytuj
pol606 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Sel, możemy się spotkać, możesz obejrzeć Yanko jak szukasz dobrych jakościowo butów. Cytuj
Wincenty Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 W zeszłym roku dałem przekonać siebie samego do zakupów w Kazarze... 499 zł za trzewiki, ocieplane, skórzane. 3 miesiące i rozdarły się na całym boku a obcas oderwał się od reszty podeszwy. Cytuj
Sel Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Sel, możemy się spotkać, możesz obejrzeć Yanko jak szukasz dobrych jakościowo butów. Dziękuję za propozycję, jednak cenowo poza moim zasięgiem na chwilę obecną. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Na ebay czasem da się kupić Yanko za 20% wartości nowe - kupowałem miesiąc temu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi