Sel Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Dzisiaj przetarły mi się buty Kazar, u szewca usłyszałem że są po prostu źle wykonane/zaprojektowane. Szlag mnie trafił i w końcu przemogłem się do decyzji zakupu porządnych butów, myślałem o klasycznych butach z Gordon&Bros, jednak jestem z grona osób które lubią podotykać, przymierzyć przed zakupem stąd zacząłem szukać sklepów stacjonarnych na dolnym śląsku. Jedyne co znalazłem to: http://nord-shoes.pl/pl/index.html Jednak o tym producencie nigdy nie słyszałem, a niektóre z ich butów wyglądają na niezłe koszmarki. Ktoś zna jakiś naprawdę sensowny sklep obuwniczy we wrocławiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChMR Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Emanuel Berg na lotnisku, mają zawsze kilka modeli C&J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Sel, możemy się spotkać, możesz obejrzeć Yanko jak szukasz dobrych jakościowo butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 W zeszłym roku dałem przekonać siebie samego do zakupów w Kazarze... 499 zł za trzewiki, ocieplane, skórzane. 3 miesiące i rozdarły się na całym boku a obcas oderwał się od reszty podeszwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 4 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Sel, możemy się spotkać, możesz obejrzeć Yanko jak szukasz dobrych jakościowo butów. Dziękuję za propozycję, jednak cenowo poza moim zasięgiem na chwilę obecną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Na ebay czasem da się kupić Yanko za 20% wartości nowe - kupowałem miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi