G.R Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 nie wiem czy wstrzelam się w dobry dział... ale chciałbym Was prosić o radę gdzie w Krakowie uszyć garnitur... tylko nie za cenę Turbasy prosiłbym o jakąś wskazówkę z góry dziękuje Cytuj
pol606 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Zapraszam tu: http://forum.butwbutonierce.pl/forum/4-przewodnik-miejski/page-2?prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all Cytuj
Tokar Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 nie wiem czy wstrzelam się w dobry dział... ale chciałbym Was prosić o radę gdzie w Krakowie uszyć garnitur... tylko nie za cenę Turbasy prosiłbym o jakąś wskazówkę z góry dziękuje W Krakowie jest z krawcami słabo. Ja co prawda uszyłem marynarkę i trzy pary spodni u krawca na Dietla 40, ale szału nie ma. Musisz mu wszystko pokazać i wytłumaczyć. Najpiej jakbyś miał garnitur na wzór który dobrze na Tobie leży. Ja tak szyję u niego spodnie. Z marynarką miałem dwie poprawki, ale wyszło nieźle. No i jest b. tani... Ale powtarzam, że trzeba mu dokładnie wszystko wytłumaczyć i pilnować. Jest też nowy, młody krawiec na ul. Garncarskiej http://www.krawiectwobadura.pl/, w zeszłym roku marynarka 1500 zł, spodnie 400 zł, no i jeszcze mam namiar do krawca na ul. Starowiślnej 97, tel. 504 921 385, ale nic o nim nie wiem - Cytuj
kosma Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 nie wiem czy wstrzelam się w dobry dział... ale chciałbym Was prosić o radę gdzie w Krakowie uszyć garnitur... tylko nie za cenę Turbasy prosiłbym o jakąś wskazówkę zez góry dziękuje Cześć, Szyłem dwa razy w Cafardinii, wyszło bardzo fajnie, pracują mobilnie, więc mogą chyba przyjechać do Ciebie. Za mną jeździli nawet do Katowic. Napisz jak Ci poszło Cytuj
G.R Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 jak tylko będę po "eksperymentach" dam znać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi