G.R Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 nie wiem czy wstrzelam się w dobry dział... ale chciałbym Was prosić o radę gdzie w Krakowie uszyć garnitur... tylko nie za cenę Turbasy prosiłbym o jakąś wskazówkę z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 Zapraszam tu: http://forum.butwbutonierce.pl/forum/4-przewodnik-miejski/page-2?prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tokar Napisano 21 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 nie wiem czy wstrzelam się w dobry dział... ale chciałbym Was prosić o radę gdzie w Krakowie uszyć garnitur... tylko nie za cenę Turbasy prosiłbym o jakąś wskazówkę z góry dziękuje W Krakowie jest z krawcami słabo. Ja co prawda uszyłem marynarkę i trzy pary spodni u krawca na Dietla 40, ale szału nie ma. Musisz mu wszystko pokazać i wytłumaczyć. Najpiej jakbyś miał garnitur na wzór który dobrze na Tobie leży. Ja tak szyję u niego spodnie. Z marynarką miałem dwie poprawki, ale wyszło nieźle. No i jest b. tani... Ale powtarzam, że trzeba mu dokładnie wszystko wytłumaczyć i pilnować. Jest też nowy, młody krawiec na ul. Garncarskiej http://www.krawiectwobadura.pl/, w zeszłym roku marynarka 1500 zł, spodnie 400 zł, no i jeszcze mam namiar do krawca na ul. Starowiślnej 97, tel. 504 921 385, ale nic o nim nie wiem - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosma Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 nie wiem czy wstrzelam się w dobry dział... ale chciałbym Was prosić o radę gdzie w Krakowie uszyć garnitur... tylko nie za cenę Turbasy prosiłbym o jakąś wskazówkę zez góry dziękuje Cześć, Szyłem dwa razy w Cafardinii, wyszło bardzo fajnie, pracują mobilnie, więc mogą chyba przyjechać do Ciebie. Za mną jeździli nawet do Katowic. Napisz jak Ci poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G.R Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 jak tylko będę po "eksperymentach" dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi