pinokio Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam Potrzebuję kupić buty do garnituru (na moje wesele), ale mam mały problem z dużym rozmiarem stopy. Mianowicie kupuję buty o rozmiarze 47 - 47,5 (zależy jaki producent), ale długość wkładki zawsze ta sama - 31 cm. Proszę Was o pomoc w podaniu producentów obuwia, którzy mają w swojej ofercie w/w rozmiar. W pierwszej kolejności - jeśli to możliwe, proszę o podanie producentów, których obuwie można dostać w Polsce. Pozdrawiam i dziękuję! Cytuj
lubo69 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 http://forum.butwbutonierce.pl/topic/374-ponadwymiarowe-rozmiary-butów/#entry16988 1 Cytuj
pinokio Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 dziękuję, szukałem na forum, ale tego tematu nie znalazłem. Co prawda stary temat i linki już nieaktualne. Jeśli ktoś ma aktualniejsze informacje to będę wdzięczny. Pozdrawiam! Cytuj
pirat Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 47 to bedzie jakies 12-13 uk. Takie buty sa dostepne w: pediwear.co.uk, herringshoes.co.uk, www.afinepairofshoes.co.uk 12 ma tez meermin.es Poza tym koledzy z Yanko (baner powyzej) tez dadza rade i pomoga w zalatwieniu takich butow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi