pinokio Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Witam Potrzebuję kupić buty do garnituru (na moje wesele), ale mam mały problem z dużym rozmiarem stopy. Mianowicie kupuję buty o rozmiarze 47 - 47,5 (zależy jaki producent), ale długość wkładki zawsze ta sama - 31 cm. Proszę Was o pomoc w podaniu producentów obuwia, którzy mają w swojej ofercie w/w rozmiar. W pierwszej kolejności - jeśli to możliwe, proszę o podanie producentów, których obuwie można dostać w Polsce. Pozdrawiam i dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 http://forum.butwbutonierce.pl/topic/374-ponadwymiarowe-rozmiary-butów/#entry16988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinokio Napisano 19 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 dziękuję, szukałem na forum, ale tego tematu nie znalazłem. Co prawda stary temat i linki już nieaktualne. Jeśli ktoś ma aktualniejsze informacje to będę wdzięczny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 47 to bedzie jakies 12-13 uk. Takie buty sa dostepne w: pediwear.co.uk, herringshoes.co.uk, www.afinepairofshoes.co.uk 12 ma tez meermin.es Poza tym koledzy z Yanko (baner powyzej) tez dadza rade i pomoga w zalatwieniu takich butow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi