monikaaa Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Witam, chciałam uszyć takie kreacje czy może mi ktoś podpowiedzieć jaki materiał będzie na nie najlepszy?? A może wie ktoś z jakiego materiału są one uszyte?? 1. 2. 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Witaj! Droga Moniko,na tym Forum mówimy o klasycznej,męskiej elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 To wygląda jak bardzo cienka wełna, ale nie wykluczyłbym dodatku czegoś elastycznego - jest tylko jedna zaszewka, a dopasowanie w biuście, który jest najtrudniejszym elementem do obszycia, jest bezbłędne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Ja to zawsze muszę wyjść przed szereg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozmarynka Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Hmm... dwie pierwsze fotografie to welna raczej sukno z domieszka elsatycznosci, zdjecie trzecie to welna wyglada na loden ostatecznie alpaka i ostatnie to szyfon i jedwab. Ja widze nie zaszewkę ale ciecie materialu i wyglad ana troche inny od reszty. I wracam na koniec szeregu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Moniko, pierwsza wyglada na welne z elastanem lub bawelne z elastanem (aczkolwiek po dlugosci kroku moge mniemac ze bedzie to jednak podklejana welnaz elastanem) druga to calkiem klasyczna welenka parzona lub tez cienki filc lub sukno lub cos w ten desen. Trzecia to: pas: satyna, a biust i dol to upieta zorzeta (chyba warstwa zewnetrzna to muslin ale glowy nie dam, chyba jednak zorzeta, bo jest grubsza), co pod spodem, nie widze, ale jakas podszewka powinna byc;) Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi