Manul Opublikowano 26 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2025 Czy ktoś z Forumowiczów miał na nogach wymienione w tytule buty? Są obecnie na Best Secret zamszowe boat shoes american craft Timberland . Na Reddit znalazłem tylko jeden temat poświęcony tej serii . W sumie niczego się nie dowiedziałem . Cytuj
WojKow Opublikowano 26 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2025 34 minuty temu, Manul napisał: Czy ktoś z Forumowiczów miał na nogach wymienione w tytule buty? Są obecnie na Best Secret zamszowe boat shoes american craft Timberland . Na Reddit znalazłem tylko jeden temat poświęcony tej serii . W sumie niczego się nie dowiedziałem . Kupiłem je kiedyś na zalando lounge, ale nie trafiłem z rozmiarem. Na żywo prezentowały się bardzo dobrze Cytuj
Manul Opublikowano 26 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2025 Zachowałeś jakieś fotki ? Możesz coś więcej napisać o tych butach ? Cytuj
WojKow Opublikowano 26 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2025 Miałem dokładnie ten model, o którym mówisz (kto wie, może nawet dokładnie ten sam egzemplarz Ci się trafi :D). Ładny kolor na żywo, zamsz wyglądał w porządku. Gdyby nie rozmiar, to bym zostawił. Sprawdziłem, ale zdjęć niestety nie robiłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi