Maja Opublikowano 8 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 Cześć, piszę do Was z zapytaniem czy orientujecie się czy istnieją buty głębokie wysokie w palcach niestety sama takich nie znalazłam wszystkie są niskie i na ogół większość stop palce ma nisko. Niestety paluchy moich stop są tak zbudowane ze są bardzo zadarte do góry. Nie mieszczą się na wysokośc w żadnych butach. Noszenie krytego obuwia od dziecka sprawia mi dyskomfort, a zakup butów spędza sen z powiek. Będę wdzięczna za każdą informację, może można takie buty uszyć nie bardzo wiem czy jest to technicznie wykonalne pozdrawiam Maja Cytuj
papiez_ Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2024 @Maja buty to tylko doraźne rozwiązanie na jako takie funkcjonowanie - konslutowałaś to z lekarzem? Cytuj
Maja Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2024 W dniu 16.07.2024 o 22:30, papiez_ napisał: @Maja buty to tylko doraźne rozwiązanie na jako takie funkcjonowanie - konslutowałaś to z lekarzem? Nie konsultowałam ale to chyba genetyczna budowa bo niestety u rocznej córki palce zbudowane są tak samo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi