michau Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Byłem już kilkukrotnie, ale nigdy pod kątem klasycznej elegancji. Wkrótce wybieram się powtórnie - jakieś sugestie co do miejsc gdzie można zrobić przyzwoite zakupy? Wiem, że jest Suitsupply oraz Loding. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszoneusz Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Chciałem właśnie o Lodingu i Suitsupply napisać Ze sklepów z których nie korzystałem, bo są za drogie, ale prezentują się interesująco: J.M. Weston i Degand (http://www.degand.be/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Buty: Sugeruję Bensona na 97 rue de Namur, obok jest Paraboot i C&J. W galerii św. Huberta sklep z obuwiem Moreschi i Philippe; widziałem też niezły sklep z akcesoriami (rękawiczki, szale itp), zdaje się że włoskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi