Grendel Napisano 25 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2023 Witam, zaryzykowałem z zakupem w sklepie z tanią odzieżą butów dr martens, w których podeszwa jest pęknięta w dwóch tych samych miejscach. Próbowałem już je kleić pattexem ale niestety nie trzyma. Macie może pomysł jakiego kleju można by było użyć? Jeśli nic się nie da zrobić to nie będę jakoś bardzo rozpaczał bo kosztowały 9 zł :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2023 Moje 23 letnie Martensy właśnie dokonują żywota podczas remontu domu. Polecam aby wykorzystał je do podobnego celu. Ewentualnie pożreć na jakiś czas położyć je na rozgrzanej blasze kuchennego pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 26 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2023 Możesz spróbować Soudal Fix ALL Flexi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 28 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2023 W dniu 25.07.2023 o 17:46, Grendel napisał: Witam, zaryzykowałem z zakupem w sklepie z tanią odzieżą butów dr martens, w których podeszwa jest pęknięta w dwóch tych samych miejscach. Próbowałem już je kleić pattexem ale niestety nie trzyma. Macie może pomysł jakiego kleju można by było użyć? Jeśli nic się nie da zrobić to nie będę jakoś bardzo rozpaczał bo kosztowały 9 zł :). Pozdrawiam Zależy którego sortu. Te robione w UK były nie do zdarcia, jeśli cholewka jest zdrowa to myślę, że warto wymienić podeszwę u dobrego szewca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi