Krakus ;) Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 2f2f I tu Cię zaskoczę bo właśnie facetom z brzuszkiem zaleca się noszenie bezrękawników. Pomijając ogólną zasadę, że wszystko wygląda lepiej na szczupłym (poza strojem świętego mikołaja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Dla tych z Was uprawiających sport (który rzeźbi sylwetkę, czyli pomijam szachy, golfa itp.) dosyć namiętnie (teraz lub w przeszłości) bezrękawnik kojarzy się tylko z jednym A wracając do tematu, jak widzę kogoś w jeansach i w koszuli z podwójnym mankietem ze spinką to aż mnie trzęsie. Ja bym nigdy nie pozwolił sobie na takie dziwactwo. Dla mnie to aż nienaturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi