B737 Napisano 14 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2022 Droga Mądrości Zbiorowa Forum! ; ) Postanowiłem w swoim pokoju pracy (gabinet to jednak za duże słowo) zorganizować jedną całą ścianę tematyczną - ze starymi obrazami, zdjęciami, pocztówkami, litografiami etc. ukierunkowanymi w historię przemysłową i miejską Górnego Śląska (z naciskiem na Bytom, Chorzów, Zabrze, Rudę Śląską). Poszukuję rzeczy do zakupu głównie na allegro i olx, ale zastanawiam się, gdzie jeszcze mogę znaleźć takie cuda? Oczywiście wiem, że lokalne antykwariaty, natomiast chodzi mi o źródła online. Coś mi podpowiada, że to będzie dobre miejsce, żeby zadać to pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 Onebid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi