Parmigiano Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nikogo nie trzeba chyba przekonywac,ze witryna sklepowa spelnia wyjatkowa role w odbiorze sklepu przez konsumenta.Wiele razy osobiscie podejmowalem decyzje o wejsciu do sklepu tylko dlatego,ze spodobala mi sie jego aranzacja wystawowa.Kilka tygodni temu jadac pociagiem z Mediolanu mialem okazje poromawiac z pewna kobieta ,ktora jak sie pozniej okazalo pracuje dla Loro Piana.Wracala wlasnie z jakiegos szkolenia i miala mnostwo materialow firmowych ,w ktorych krok po kroku byly pokazane kompozycje odziezowe z danej kolekcji,przyznam szczerze,ze zrobilo to na mnie duze wrazenie. Cytuj
damiance Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 A na mnie duże wrażenie zrobiła witryna o znajomo brzmiącej nazwie ... ANMANI Niestety nie miałem czasu aby wejść do środka i zbadać jak przedstawia się jakość marki ... Może zatrudniają jakiegoś włoskiego projektanta? pozdrawiam D Cytuj
damiance Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Znakomita część warszawskich witryn nie robi wrażenia na przechodniach. Co o tym sądzicie, w czym rzecz? Poniżej zdjęcie witryny z aspiracjami na wyższą półkę. To oczywiście seryjna produkcja, ale pomysł się liczy... Uploaded with ImageShack.us Cytuj
damiance Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 a gdzie to? witryna sklepu Lampo Uomo w Xi'an, dawnej stolicy Chin. Poniżej druga witryna tego samego sklepu. Mają też stronę http://www.lampouomo.com , ale nie mogę jej otworzyć menu w angielskiej wersji (?) ... Do sklepu dosłownie zajrzałem. Elegancko i bardzo drogo jak na Chiny - pierwsze z brzegu spodnie (w komplecie z paskiem) kosztowały jakieś 700 pln. Myślę, że ta marka to trochę więcej niż chińska Vistula. Sklep przy głównej ulicy miasta. Samo miasto jest większe od Warszawy - około 6 mln mieszkańców. Uploaded with ImageShack.us Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi