Parmigiano Napisano 2 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Nikogo nie trzeba chyba przekonywac,ze witryna sklepowa spelnia wyjatkowa role w odbiorze sklepu przez konsumenta.Wiele razy osobiscie podejmowalem decyzje o wejsciu do sklepu tylko dlatego,ze spodobala mi sie jego aranzacja wystawowa.Kilka tygodni temu jadac pociagiem z Mediolanu mialem okazje poromawiac z pewna kobieta ,ktora jak sie pozniej okazalo pracuje dla Loro Piana.Wracala wlasnie z jakiegos szkolenia i miala mnostwo materialow firmowych ,w ktorych krok po kroku byly pokazane kompozycje odziezowe z danej kolekcji,przyznam szczerze,ze zrobilo to na mnie duze wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 A na mnie duże wrażenie zrobiła witryna o znajomo brzmiącej nazwie ... ANMANI Niestety nie miałem czasu aby wejść do środka i zbadać jak przedstawia się jakość marki ... Może zatrudniają jakiegoś włoskiego projektanta? pozdrawiam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Znakomita część warszawskich witryn nie robi wrażenia na przechodniach. Co o tym sądzicie, w czym rzecz? Poniżej zdjęcie witryny z aspiracjami na wyższą półkę. To oczywiście seryjna produkcja, ale pomysł się liczy... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech K Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2010 a gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2010 a gdzie to? witryna sklepu Lampo Uomo w Xi'an, dawnej stolicy Chin. Poniżej druga witryna tego samego sklepu. Mają też stronę http://www.lampouomo.com , ale nie mogę jej otworzyć menu w angielskiej wersji (?) ... Do sklepu dosłownie zajrzałem. Elegancko i bardzo drogo jak na Chiny - pierwsze z brzegu spodnie (w komplecie z paskiem) kosztowały jakieś 700 pln. Myślę, że ta marka to trochę więcej niż chińska Vistula. Sklep przy głównej ulicy miasta. Samo miasto jest większe od Warszawy - około 6 mln mieszkańców. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi