kolektk Napisano 17 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 1. Niech wesprze Cię ktoś mający pojęcie, podejrzewam że efekty będą wywrócone do góry nogami. Wtedy może wybierzesz rtw nadające się (co powtarzamy kilkukrotnie) do prostych przeróbek. Swoją drogą jaki sens ma ćwiczenie jeśli wspierający nie mają o nim pojęcia?! 2. U każdego doradcy/krawca trzeba wiedzieć "co się chce" - inaczej jest duże prawdopodobieństwo, że nie będzie Pan zadowolony. Wydaje mi się obojętne do którego z Panów się udasz. Co powinieneś wiedzieć? Powinieneś wiedzieć co chcesz pozyskać, proste. Obawiam się jednak, że u nich nie zmieścisz się w zaplanowanym budżecie. 1. Nie znam nikogo na tyle obeznanego w temacie by mógł mi pomóc w doborze. Tak jak mówiłem raczej mam dwa wyobry- albo za krótkie rękawy albo za szerokie barki. 2. Minimalna cena to 1800 i się nie zmieszcze ? To szkoda. A może polecisz inny mtm w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolektk Napisano 17 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Szerokie barki to jedna z prostszych przeróbek. Nie znam mtm, w którym zmieścisz się w 1,8k - są takie wogóle Panowie? 1800 tyle jest najtańszy mtm w MS Fashion (dowiedziałem się bo dzwoniłem), zaś mój budżet to 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 MTM Bytomia nie jest taki zły w kontekście cena/jakość (jeśli nadal mają promocję za 999 PLN). Tylko właśnie musisz precyzyjnie wyartykułować swoje oczekiwania i PILNOWAĆ w trakcie realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Kolego, spróbuj podjechać do Piaseczna do Fashion House i wejdź do sklepu Albione. Byłem dziś co prawda w Luboniu w tym sklepie i bez problemu na moją sylwetkę znaleźliśmy 3 garnitury, które naprawdę dobrze leżały i były w stosunkowo dobrych cenach, np. grafitowy wełniany (wełna super 130's) w cenie 599 zł. Żałuję, że kupiłem ten w Vistuli, bo ten wydaje mi się leżał nieco lepiej, był trochę luźniejszy, ale niestety odrzuciłem pomysł zakupu 2 garnituru na przestrzeni 2 tygodni... Spróbuj, może warto. Pamiętam, że w Piasecznie w Albione był facet bodajże w okularach, który umiał fajnie doradzić i ocenić, jak garnitur leży na ciele. Był doradcą, a nie tylko sprzedawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau60 Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 swój ulubiony garnitur kupiłem w centrum handlowym na ul. Marywilska 44 w Warszawie i polecam tam zajrzeć wszystko mozna swietnie dopasowac a i wybor maja wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Wrzuć wobec tego jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi