matrix Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Czy są tu ludzie z gdańska? Słyszał ktoś z was o jakimś dobrym szewcu. Dodam, że chodzi mi o takiego, u którego mogę obstalować buty, a nie o takiego co tylko naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 viewtopic.php?f=2&t=381&hilit=gda%C5%84sk Jest jeszcze temat: krótkie pytania, krótkie odp. Nie ma potrzeby zakładać od razu oddzielnego wątku... A odp. na pierwsze pytanie: są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix Napisano 24 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 w tamtym topicu pojawia się coraz więcej pytań, i coraz mniej jest na nie odpowiedzi. Chciałem założyć temat dotyczący butów w trójmieście. Czy ktoś wie gdzie można uszyć jakieś dobre buty. Bo na razie znam tylko pracownie Jana Kielmana w Warszawie ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi