mlody1221 Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 Istnieje jakiś sposób na rozbicie w obrębie stawu skokowego butów? Aktualnie rozwiązałem je całkowicie - włożyłem stopę i zawiązałem mocno żeby je rozbić lekko Buty są typu: sneakers high z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 3 godziny temu, mlody1221 napisał: Istnieje jakiś sposób na rozbicie w obrębie stawu skokowego butów? Aktualnie rozwiązałem je całkowicie - włożyłem stopę i zawiązałem mocno żeby je rozbić lekko Buty są typu: sneakers high z góry dziękuje za pomoc Mógłbyś wkleić zdjęcie butów i zaznaczyć na nim, gdzie cię uciskają? A najprostsza odpowiedź: jeśli są skórzane, prawdopodobnie tak. Jeśli nie są skórzanie - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi