Dehrland Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Witam Forumowiczów. Nie widziałem nic o krawcu "Igła" z Poznania. Kom: 602 468 622 61-213 Poznań, os. Powstań Narodowych 1, woj. wielkopolskie Szyłem już raz u niego garnitur. Byłem/jestem zadowolony z usługi. Koszt to 1150,- plus materiał Zlecając szycie byłem kompletnie zielony w tych kwestiach, także zdałem się na jego porady. Postaram się wrzucić zdjęcia, lecz szału nie będzie, ponieważ garnitur już jest mocno zużyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Ciekawa informacja, warta sprawdzenia. ja ze swojej strony polecam p. Andrzeja Nieszczęsnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Panowie - czy ktoś korzystał z usług wspomnianego krawca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi