mic132 Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2020 O sztybletach myślałem na początek. Docelowo na pewno planuję kupić jeszcze monki, loafersy, jakieś jasne sneakersy, oczywiście nie wszystko na raz Póki co w szafie mam na lato dwie-trzy pary derbopodobnych butów z Wojasa (stąd pomysł z kupnem czegoś na chłodniejsze dni), ale widzę że na dłuższą metę kupowanie butów co sezon kompletnie się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2020 Sprawdź Berwicki w Macaronim, maja teraz promo 30%, cenowo wychodzi bardzo korzystnie. Ta marka to entry level jesli chodzi o GYW. Mam cztery pary od nich i jestem zadowolony (chociaz sluszalem, ze zdania sa podzielone co do wygody, mi akurat przypasowały ). Jeśli preferujesz bardziej casualowe zestawy, to brałbym brogsy i monki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic132 Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2020 Sprawdziłem, buty i ceny super ale boję się że blokuje mnie trochę rozmiarówka. Maksymalna dostępna długość stopy to 30 cm (a w większości modeli to max. 29.5) , u mnie wymiary to 30.8-31cm, a więc 10.5 - 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic132 Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Kupiłem Berwicki z Macaroni, nie miałem żadnego problemu z wyborem modelu, bo została ostatnia sztuka w moim rozmiarze Kompletnie inne wrażenie niż przy Wojasach, zwłaszcza tyczy się to skórzanej podeszwy. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi