slawek Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Witam serdecznie. O ile znalezienie adresów takich sklepów w Warszawie czy Krakowie to nie problem to w przypadku Śląska - mam na myśli SH z ubraniami dla panów, bo tych dla pań jest mnóstwo - nie jest łatwe. Wiem, że część z Was zagląda i kupuje w SH, dlatego bardzo proszę osoby, które znają miejsca w Katowicach lub okolicy gdzie można znaleźć coś interesesującego, klasycznego i dobrego gatunkowo dla panów o informacje i adresy. Pozdrawiam, Slawek. Edit: Właśnie teraz koleżanka powiedziała mi, że widziała "coś" dla mężczyzn w Fashion House Outlet Center w Sosnowcu jednak nie przyglądała się zbytnio. Gdzieś na forum chyba widziałem opinie o jednym z oddziałów tej sieci w Warszawie, jeżeli ktoś był w oddziale w Sosnowcu to bardzo proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Dokładnych adresów nie pamiętam ale fajny 3 piętrowy SH znajduje się niedaleko placu wolności . Nazywa się Szwajcar jeśli to pomoże . Na ligocie też jest jeden całkiem duży ... przy samym pkp. Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Nie podoba mi się ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi