torunianin Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Czy ktoś z Was wie, gdzie można dostać duże guziki płaszczowe z naturalnych materiałów? Wchodzą w grę sklepy internetowe lub sklepy w Waw. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Proszę bardzo: http://www.ebay.co.uk/itm/12-Luxury-Real-buffalo-horn-4H-button-25mm-SHB-020-/400207301520?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d2e36cb90 Sprzedawca godny polecenia, sprawdzony przeze mnie. Przesyłka z Korei szła nie dłużej niż z Wielkiej Brytanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Dzięki Bartek. Niestety nie mają nic w brązie, ale ofert ciekawa Ktoś może zna inne miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 To jeszcze raz ja - Zaki pisał kiedyś, że ma w ofercie także guziki z rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 18 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 To prawda, byłem z nim w kontakcie, ale niestety z prawdziwego rogu jest dość ograniczona oferta jeśli chodzi o kolory i rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 20 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 Znalazłem ciekawy sklep online http://www.tkaniny.net/. Mają guziki z rogu i corozo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 realizowałem tam jeden forumowy zakup, sklep jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi