Hidden Napisano 7 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2018 Witam, od pewnego czasu poszukuję butów o podobnej formie do tych z poniższych zdjęć. Przejrzałem ofertę m.in. zalando, answear, eobuwie, domodi, szukałem także na allegro, ale nigdzie nie mogę takich znaleźć. Poszukuję czarnych derby o trochę grubszej gumowej podeszwie i bardziej zwartej formie. Skórzane (nie lakierki), o czystych liniach, bez zbędnych przeszyć. Preferowana cena do 400 zł, choć jakby było coś, do czego byłbym w pełni przekonany, to również rozważyłbym przy wyższej cenie. Wiem, że nie mogę oczekiwać doskonałych jakościowo butów, ale zależy mi by były ładne i w miarę trwałe. Czy ktoś orientuje się, gdzie mógłbym takie znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 7 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2018 O jakim mówimy rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidden Napisano 7 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2018 Rozmiar 45, czyli stopa o długości ok. 29,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi