Pedant Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Ahoj! Zamierzam zamówić buty bespoke w Wawie. Typ "włoski", głownie jeżeli idzie o baaardzo wąskie kopyto i wąską pietę, obcas wyższy od typowego o ok. 7 mm. Taliowane ekstremalnie (tak, mam taką stopę). Załączam zdjęcia dla uchwycenia, mniej więcej, cóż kryje się pod kolokwializmem "włoski but" w mojej wizji. Rezygnuję z widocznych metalowych ozdobników. Polecilibyście Kielmana, Agę Prus, a może Duranca z Jerozolimskich 51 lub Kamińskiego z Nowego Światu 22? Może Kurkus ze Złotej 53? Przypuszczam, iż Januszkiewicz - traktowany tu z nabożeństwem - jest zbyt konserwatywny jak na taki projekt. Bedę rad za wszelkie głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2018 Kup Pan po prostu węższe modele Yanko albo coś z ostatnio modnego na forum Vassa. O Durancu zapomni. I nie strasz Pan tego typu zdjęciami, bo ja teraz muszę zmywać refluks żołądkowy ze ściany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedant Napisano 17 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2018 Oj, z dziobka się ulało ... A Duranc to dlaczego nie? Gardzisz nim z autopsji czy posiłkujesz się zdaniem innych? Eksplikuj nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi