SzyBar Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 Ponieważ mało jest tematów związanych z moją rodzinną miejscowością lub są one mało pochlebne pojawiło się w mojej głowie pytanie gdzie uszyć garnitur na ślub? Czy zna ktoś może jakąś pracownie w Bydgoszczy, Toruniu lub okolicach gdzie bez obaw mogę zlecić uszycie swojego pierwszego garnituru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 3 godziny temu, SzyBar napisał: Ponieważ mało jest tematów związanych z moją rodzinną miejscowością lub są one mało pochlebne pojawiło się w mojej głowie pytanie gdzie uszyć garnitur na ślub? Czy zna ktoś może jakąś pracownie w Bydgoszczy, Toruniu lub okolicach gdzie bez obaw mogę zlecić uszycie swojego pierwszego garnituru? W Bydgoszczy będzie ciężko. Jedynie pracownia Karola Włodarskiego przychodzi mi do głowy, ale jeżeli się zdecydujesz, musisz wiedzieć dokładnie czego chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzyBar Napisano 11 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 Tak coś czułem, o pracowni Pana Karola słyszałem tyle samo dobrego co złego więc traktuje ją jako ostateczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 kreacjastudio.pl, szyją stroje np. dla teatrów i oper, chwalili się, że robią również marynarki, garnitury, płaszcze (i męskie i damskie). Osobiście sprawdzałem ich w zakresie różnych przeróbek (np. skracanie rękawów marynarki górą bez problemu) i tu jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi