renowacja obuwia Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Cześć Chciałam się podzielić moim pierwszym w życiu patynowaniem z użyciem farb marki Saphir. Patynowanie dokonane na półbutach szytych na miarę. Proszę o wybaczenie za estetykę posta i zdjęć kiedy dokonywałam patynowania nie wiedziałam jeszcze, że istnieje to forum a ja zapragnę się podzielić swoją pracą Surowy materiał Podeszwy oklejone taśmą malarską i położony podkład bazowy. lekkie cieniowanie bk przyciemnienie nosków no i pastowanie, pastowanie, pastowanie Dzieło eksperymentalne, pierwsze patynowanie jakie wykonałam mając doświadczenie tylko w renowacji Oczywiście używałam farb i past Saphir 3 3 Cytuj
renowacja obuwia Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Kolejne małe patynowanie niestety tym razem w ferworze malowania zapomniałam robić zdjęć etapów pracy. Dlatego tylko efekt przed i po Buty były używane już nieco zniszczone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi