renowacja obuwia Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Cześć Chciałam się podzielić moim pierwszym w życiu patynowaniem z użyciem farb marki Saphir. Patynowanie dokonane na półbutach szytych na miarę. Proszę o wybaczenie za estetykę posta i zdjęć kiedy dokonywałam patynowania nie wiedziałam jeszcze, że istnieje to forum a ja zapragnę się podzielić swoją pracą Surowy materiał Podeszwy oklejone taśmą malarską i położony podkład bazowy. lekkie cieniowanie bk przyciemnienie nosków no i pastowanie, pastowanie, pastowanie Dzieło eksperymentalne, pierwsze patynowanie jakie wykonałam mając doświadczenie tylko w renowacji Oczywiście używałam farb i past Saphir 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renowacja obuwia Napisano 4 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Kolejne małe patynowanie niestety tym razem w ferworze malowania zapomniałam robić zdjęć etapów pracy. Dlatego tylko efekt przed i po Buty były używane już nieco zniszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi