Tomasz T Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Cześć! Byłem dziś w sklepach fabryki obuwia Nord z zamiarem zakupu trzewików i trochę się załamałem. Tzn nie jest tak źle, bo wróciłem z udanymi moim zdaniem oxfordami, ale trzewiki żadne nie pasowały. Były robione na podbicie znacznie wyższe niż u mnie i szersze stopy. Podobnie z lotnikami. W związku z tym mam pytanie - wśród jakich producentów i jakich kopyt szukać trzewików i lotników dla siebie? Bardzo podoba mi się taki fason ale z tego co wyczytałem tutaj Loake i Berwick to raczej szersze kopyto i podbicie? Z góry dzięki i wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Niskie podbicie i wąska stopa? Celuj w hiszpańskie firmy: Yanko, Meermin, Carmina. Wydaje mi się, że Carlos Santos z Portugalii też spełnią Twoje wymagania. (Naprawdę Berwicki są za szerokie? Czy chodzi o to, że z czasem się "rozchodzą" ponad normę?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 26 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Dzięki za odpowiedź, intuicja podpowiadała mi właśnie Yanko oraz Mermin, z Carminą się jeszcze nie spotkałem. Co do Berwick, nie miałem jeszcze do czynienia z butami tej firmy. Bazuję jedynie na opiniach, że szerokie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi