Bartek061 Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Poszukuję dobrego krawca w Warszawie. Potrzebuje przerobić garnitur, widziałem wiele propozycji, ale żadnej tak naprawdę nie byłem pewien. Zależy mi na czasie oraz najważniejsze żeby poprawki były dobrze wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Masz multum tematów w Przewodniku miejskim, choćby: Następnym razem skorzystaj z funkcji szukania tematów (prawy górny róg), zanim założysz nowy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 specjalizujemy sie w dopasowywaniu garnituru do sylwetki klientaA dałoby radę może odwrotnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi