Flawless Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Cześć! Na wstępie chciałbym tylko powiedzieć, że jestem kompletnym laikiem jeżeli chodzi o renowację butów. Znam podstawowe zasady, ogarniam produkty, ale jeszcze nigdy nie odnawiałem swoich butów w praktyce - zawsze a to nie ma się czasu, albo nie ma kasy na kosmetyki. Jednak chciałem zacząć zajmować się tym bardziej na poważnie, rozwijać umiejętności. Moje pytanie jest takie: czy znacie w Katowicach i okolicach jakiś dobry warsztat zajmujący się renowację butów? No i pytanie drugie: czy lepiej żeby osoba bez doświadczenia mogła rozwijać swoje umiejętności pod okiem profesjonalisty, czy może lepiej zacząć na własną rękę? PS. Uprzedzam odpowiedź - SzuSzu odpada, niestety. Bardzo mi zależało na tej pracy, jednak żeby móc tam pracować trzeba być zarejestrowanym w UP - ja studiuję dziennie, więc niestety zarejestrować się nie mogę, tym samym SzuSzu nie może podjąć ze mną współpracy. Jestem również na etapie rekrutacji w salonie Loake, ale nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie. PS2: Jeżeli umieściłem temat w złym dziale, bardzo przepraszam, ale nie widzę tutaj żadnego działu do ogólnych dyskusji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi