Pirx Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Dzień dobry, przez ostatni miesiąc byłem na wyjeździe służbowym na Filipinach, gdzie dość intensywnie zużywałem garnitury, wilgotność, upał plus długie godziny pracy. W trakcie pobytu w hotelu oddałem do czyszczenia trzy garnitury w różnych odstępach czasowych i na wszystkich marynarkach zaczęła się odklejać tkanina. Moje pytania do Państwa: - czy to jest problem z metodą czyszczenia ? - czy to można reklamować ? - czy to można samemu naprawić ? Dziękuje za pomoc, Antoni K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Generalnie taki jest wątpliwy urok podklejanych marynarek. Prędzej czy później w każdej się to zdarzy. W tym wypadku jakieś parametry prania (temperatura, użyte środki) mogły to przyspieszyć. O ewentualnej reklamacji nic nie powiem bo się na tym nie znam. Naprawić się nie da. Ani samemu ani w zakładzie. Może uda się to przyprasować ale to działa tylko na chwilę. Marynarki raczej do wyrzucenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Było już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi