sko Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Panowie, poszukuję zegarmistrza we Wrocławiu który będzie w stanie pomóc z zegarkiem marki Rakieta. Nie jestem znawcą i nie wiem jaka jest jego wartość rynkowa ale dla mnie ma wartość sentymentalną i dlatego chciałbym go wskrzesić. Mechanizm jest sprawny tylko szkiełko porysowane lub zaparowane. Ciężko mi ocenić. Załączam zdjęcie. Kogo polecicie mi we Wrocławiu do takiej usługi? Ewentualnie wysyłkowa naprawa wchodzi w grę. Jakich kosztów sie spodziewać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohuslav Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Ze sprawą poradzi se większość zegarmistrzów, koszt wymiany na szkło plastikowe od kilkunastu do max 40 zł w zależności od zegarmistrza. Wartość rynkowa niewielka, ale jak sam wspomniałeś sentymentalna wielka więc warto przywrócić jej blask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 http://www.chgaj.pl stoisko 38 Nie korzystałem z jego usług, ale chyba właśnie naprawia i sprzedaje radzieckie zegarki. Jednak jak kolega wyżej wspominał, to nie jest raczej skomplikowany zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi