cakonsponge Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam serdecznie, Chciałbym Wam zadać dwa pytania: 1) Gdzie jestem w stanie zamówić naprawdę wysokiej klasy/najlepszą Waszym zdaniem koszulę szytą na wymiar na obszarze Katowic (lub okolic)? Zależy mi, bo ciężko jest mi znaleźć dobrany ciuch do mojej budowy ciała. 2) Dobrze myślę o bezpośrednim dojeździe czy polecacie coś szczególnie z innych miejsc i lepiej zmierzyć się samemu i zamówić online? Dziękuję z góry:) Cytuj
Aver Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zajrzyj do Poszetki na Morcinka 23. 1 Cytuj
cakonsponge Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Z tego co można u nich wyczytać, chyba nie szyją koszul na miarę: <link do ich strony> PS. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Aver Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Strona stroną, a na ich fejsbuku jeden pan z USA zachwalał poszetkowe koszule MTM, więc szyją. Bardziej klasyczne pewnie też. Cytuj
cakonsponge Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ojej:), dziękuję bardzo w takim razie, na pewno tam zajrzę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi