cakonsponge Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Witam serdecznie, Chciałbym Wam zadać dwa pytania: 1) Gdzie jestem w stanie zamówić naprawdę wysokiej klasy/najlepszą Waszym zdaniem koszulę szytą na wymiar na obszarze Katowic (lub okolic)? Zależy mi, bo ciężko jest mi znaleźć dobrany ciuch do mojej budowy ciała. 2) Dobrze myślę o bezpośrednim dojeździe czy polecacie coś szczególnie z innych miejsc i lepiej zmierzyć się samemu i zamówić online? Dziękuję z góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Zajrzyj do Poszetki na Morcinka 23. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cakonsponge Napisano 2 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Z tego co można u nich wyczytać, chyba nie szyją koszul na miarę: <link do ich strony> PS. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Strona stroną, a na ich fejsbuku jeden pan z USA zachwalał poszetkowe koszule MTM, więc szyją. Bardziej klasyczne pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cakonsponge Napisano 2 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Ojej:), dziękuję bardzo w takim razie, na pewno tam zajrzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafus Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Tiviano www.tiviano.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi